fbpx

Yoga Camp 2019 – Specialtilbud

Bliv medlem af Succes med Livet til specialpris

Som deltager på Yoga Camp 2019 i Sportscenter Danmark har du mulighed for at blive medlem af Succes med Livet til specialpris.

Succes med Livet medlemskab

Mental Fitness Online

Succes med Livet er en onlineplatform, hvor du har adgang til videoer, lydfiler, e-bøger og redskaber til personlig udvikling, der hjælper dig med at få det bedste ud af din dag og leve et godt og lykkeligt liv.

Som medlem får du en ugentlig mail med forskellige emner omkring personlig udvikling og du har mulighed for at deltage i 1-2 månedlige online møder på din computer, tablet eller smartphone. På online møderne kan du stille spørgsmål og dele dine erfaringer med andre deltagere.

Du har samtidig også mulighed for at være en del af Succes med Livet fælleskabet, hvor vi hjælper hinanden med at leve et godt og lykkeligt liv

Din pris er kr. 159,- pr. måned lige så længe som du er medlem
Ingen binding og ingen risiko – Normalpris kr. 199,- pr. måned
Du har 30 dages tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage

Du kan læse mere om Succes med Livet – Mental Fitness Online ved at klikke på knappen herunder. Når du har besluttet dig for at blive medlem kan du bruge rabat-koden YC2019 ved bestilling for at blive medlem til Yoga Camp 2019 specialpris.

Prøv vores Gratis materiale

Har du deltaget i et Succes med Livet arrangement i Vejen Idrætscenter / Sportscenter Danmark kan du få gratis adgang til noget af det materiale der laves i samarbejde mellem Succes med Livet og Vejen Idrætscenter / Sportcenter Danmark.

Related Articles