Meditation Workshop

Meditation Workshop Lær at bruge meditation i din hverdag

Meditation er et redskab der er tilgængeligt for os alle og på vores Meditation Workshop lærer du, at benytte meditation aktivt i din hverdag.

Ved at benytte meditation i din hverdag, hjælper du dig selv med at få det bedste ud af hver dag.

Mange oplever at når de starter dagen med en meditation, så er det som om at alt går nemmere. Når vi går til dagen med en positiv indstilling, så viser dagen sig ofte også fra den positive side.

Og når dagen afsluttes med meditation, så oplever mange en bedre søvn, fordi meditationen hjælper med at finde ro og give slip på bekymringer. Det er enkel og nem måde at opnå en bedre søvn og mere energi dagen efter.

Meditation Workshop – Online

Meditation Workshop – Online er en workshop på 2 timer, hvor du deltager via internettet. Du benytter din computer, tablet eller smartphone og en internetforbindelse og så er du med.

Workshoppen starter med noget teori omkring meditation og derefter lærer du forskellige meditationsteknikker. Du lærer teknikker der kan bruges på alle tider af døgnet så du har gode forudsætninger for at bruge meditation som et redskab i din hverdag.

Når du tilmelder dig skal vi nok hjælpe dig med det praktiske.

Meditation Workshop – Klasseundervisning

Meditation Workshop – Klasseundervisning tilbyder vi i Sportscenter Danmark / Vejen Idrætscenter. Holdene bliver løbende annonceret.

Kan du samle et hold på 15-20 deltagere, så kommer vi gerne til dig og afholder en workshop. Vi hjælper hinanden med at finde nogle lokaler vi kan være i.