Healing

Healing er et redskab der er til rådighed for os alle

Når vi taler om healing i vores kultur så bliver det ofte forbundet med noget mystisk. Der er intet mystisk over healing. Det er helt naturligt og en del af os alle.

Der praktiseres mange former for healing. Der er forskellige navne og forskellige tilgange, men fælles for alle tilgangene er at der tale om energi. Energi der balanceres for at skabe en positiv forandring.

I Succes med Livet er healing et af de redskaber vi benytter allermest. Dels gennem meditation, men også gennem fjernhealing og selvhealing.

Fjernhealing

På Succes med Livet har du adgang til bestilling af Fjernhealing sessioner.

I vores tilgang til Fjernhealing samarbejder vi i en onlinesession, hvor vi arbejder med det du konkret har brug for lige nu.

Læs mere om Fjernhealing her

Selvhealing

På Succes med Livet har du adgang til et onlinekursus i selvhealing.

Selvhealing er noget vi er født med og alle har adgang til. Nogle gange er det bare blevet parkeret og skal lige friskes op inden vi kan bruge det i hverdagen.

Læs mere om Selvhealing her

Der er intet mystisk i healing. Det er helt naturligt og en del af os alle.

Alt er energi og alt er forbundet. I vores tradition er vi bare ikke vandt til at tale om os selv og naturen som energi.

Du har adgang til at balancere din egen energi med energien omkring dig og på den måde, have det godt med dig selv og dine omgivelser.

Husk at du er fantastisk som den du er og nyd at være dig

Ønsker dig en dejlig dag