Online kurser

Online træning når du har tid og lyst

Succes med Livets – Online kurser er sammensat af videoer, lydfiler, og øvelser. Online kurserne benyttes via din smartphone, tablet eller computer når du har tid og lyst.

Når du har købt adgang til et online kursus hos Succes med Livet, har du ret til at benytte online kurset lige så ofte du har lyst til.

Se en kort beskrivelse af de enkelte online kurser og forløb på denne side. Klik på knappen under de enkelte forløb for at komme til en længere beskrivelse og for at komme videre til bestillingssiden.

Vi glæder os til at se dig på et af vores online kurser og forløb


Online kurser som du nemt benytter
via din smartphone, tablet eller computer


Online forløb
Fra Træt til Frisk

Find mere tid og energi i din hverdag

Fra Træt til Frisk er vores bud på en model til at gå fra at være træt til at være frisk på kort tid. I nogle tilfælde oplever vi at der er resultater allerede i de første dage af vores forløb.

Vi tilbyder med mellemrum en online workshop og et 21 dages online forløb.


Online kursus
I dag er en god dag

Online kurset “I dag er en god dag” er en samling af lydfiler og øvelser. Lydfilerne giver dels en vejledning i at benytte meditation i dagligdagen samt nogle guidede meditationer. Meditationerne kan benyttes til at starte og slutte dagen på en god måde. Derudover indeholder kurset også nogle guidede meditationer til at finde ro i stressede situationer i løbet af dagen.


Online kursus
Skab forandringer i dit liv

Online kurset “Skab forandringer i dit liv” er et online kursus forløb over 7 moduler med fokus på at komme i balance, sætte mål og skabe positive forandringer i dit liv.

Kursusforløbet er bygget op så der arbejdes med et nyt emne i hvert modul og forløbet sluttes af med at deltageren sætter nogle mål. Målene følges der op på efterfølgende gennem månedlige webinarer for alle tidligere deltagere på onlinekurset “Skab forandringer i dit liv”. Deltagerne får ligeledes mulighed for at dele erfaringer og fremskridt i en lukket Facebookgruppe.


Bestilling af Online kurser og forløb

For at se en beskrivelse og priser på alle online redskaber, der tilbydes af Succes med Livet kan du klikke på knappen herunder.

Til alle Succes med Livet Online kurser følger muligheden for at deltage i et fællesskab, hvor vi hjælper hinanden med at få mest muligt ud af de enkelte online kurser.

I nogle tilfælde tilbydes online kurserne også som workshops. Så startes kurset eventuelt med en eller flere kursusdage og deltagerne fortsætter derefter på egen hånd.

Fordele ved online træning

Fordelene ved brug af online træning er at du selv bestemmer hvornår du arbejde med din træning. Du kan passe din uddannelse ind i din dagligdag som det passer dig.

Når du vil og hvor du vil

Med vores online kurser skal du bare have adgang til internetforbindelse for at komme igang. Herefter vælger du selv om du vil hente kurset ned på din computer så du er uafhængig af internetforbindelse.

Der vil være nogle elementer af dit online kursus der kun er tilgængelig online, men vil tilstræber gøre så meget materiale som muligt tilgængeligt offline.