Workshops

Skab forandringer i dit liv

Succes med Livets Workshops er designet til at hjælpe dig med at være glad og lykkelig. De enkelte workshops har hvert deres fokus. Nogle workshops er en naturlig forlængelse af Succes med Livets Online kurser. De enkelte workshops hjælper dig med at komme i gang med at skabe det liv du ønsker dig.

Du vælger selv om du starter med vores workshops eller med vores online kurser. Opbygningen af vores workshops og online kurser sikrer at du har udbytte med hjem og kan arbejde videre i dit eget tempo.

De enkelte workshops er designet med et bestemt fokus. Derfor er varigheden også forskellig. Nogle er bare en enkelt dag og andre er over flere dage med ophold og fuld forplejning.

Succes med Livet – Workshops

Vores samarbejdspartnere er med til at gøre vores workshops til en helt speciel oplevelse. Det er vigtigt for os at vores samarbejdspartnere har lige så meget fokus på at vores deltagere har den bedst mulige oplevelse.

Når det gælder lokaler og forplejning er vi meget opmærksomme på at kvaliteten er i top, så vores deltagere får den bedst mulige oplevelse med hjem.


1 dags Workshops

Workshop – I dag er en god dag

Workshoppen “I dag er en god dag” er baseret en idé om at hvis man starter og slutter sin dag på en positiv måde så er det nemmere at holde en god energi og et godt overblik hele dagen.

I workshoppen arbejdes med 3 forskellige meditationer der kan benyttes i dagligdagen efterfølgende.

I forbindelse med workshoppen “I dag er en god dag” får deltagerne adgang til online kurset “I dag er en god dag”. Det giver deltagerne videoer og lydfiler med hjem, der gør det nemt at fortsætte med de øvelser der benyttes på workshoppen.

Workshop – Cacaoceremoni

I vores Cacaoceremoni workshops kombinerer vi åndedrætsøvelser og meditation med at drikke og nyde varm cacao. Den varme kakao tilberedes af kakaobønner af den fineste kvalitet. Der tilsættes kun vand til de malede kakaobønner.

Cacaoceremonien varer ca 2-3 timer og er en rejse med dig selv og cacaoen.


5 dages workshops i Norges fjelde

Sommeren er helt fantastisk i de norske fjelde. Vi har adgang til et fantastisk sted i ca 1000 meters højde i nærheden af Lom i Norge.

På dette sted planlægger vi workshops med fokus på ro og ikke mindst på kontakten til naturen.

Følg med i vores nyhedsbreve for at få besked når vi afholder workshops i Norges fjelde. Klik her for at tilmelde dig til vores nyhedsbrev.


Workshops i dit lokalområde

Kan du samle minimum 10 personer, så kommer vi gerne til dit lokalområde og afholder workshops. Har du adgang til lokaler der kan benyttes til en workshop, så benytter vi gerne dem. Alternativt finder vi nogle lokaler tæt på dit lokalområde. Klik her og send en mail eller giv os et kald for en snak om mulighederne.

Workshops - Succes med Livet

Workshops for alle

Workshops og kurser fra Succes med Livet er for alle og kræver ingen forudsætninger.

Kontakt os og få vejledning i hvilke kurser der passer til dig netop nu.

Klik her og send en email eller giv os et kald.


Glad og lykkelig hver dag
Få det bedste ud af din dag