Kontakt

Kontakt os - Vi glæder os til at høre fra dig

Udfyld formularen og klik på knappen “Send besked”

Vi er klar til at besvare dine spørgsmål
Udfyld formularen og send en besked til os.

Vi glæder os til at svare på dine spørgsmål og vi svarer hurtigst muligt.

Vi behandler alle henvendelser i den rækkefølge de kommer ind.

Hvis du er medlem af Succes med Livet familien kan du logge på og sende en besked direkte til den person du gerne vil i kontakt med.

Kontakt os altid gerne – Men måske er der allerede et svar på dit spørgsmål nedenfor.

Det er nemt at blive medlem af Succes med Livet Familien.

Du er meget velkommen som medlem af Succes med Livet Familien. Klik på knappen “Bliv medlem” i øverste højre hjørne af skærmen. Du kan være med for 0,- kr. 

Du kan være med for 0,- kr.

Du kan være Basis medlem af Succes med Livet Familien for 0,- kr. Som Basis medlem har du adgang til fællesskabet, hvor du kan stille spørgsmål og dele dine erfaringer i nogle af grupperne.

Du kan også vælge at være Premium medlem af Succes med Livet Familien. Som Premium medlem har du adgang til nogle af de online kurser og workshops og tilhørende grupper der er en del af Succes med Livet platformen. Du kan være Premium medlem fra 75,- kr. pr måned

Du skal være sød og rar og så skal du have en emailadresse.

Der er 2 vigtige krav til dig for at blive medlem af Succes med Livet Familien. Du skal være sød og rar og du skal have en emailadresse. Har du brug for hjælp til at få en emailadresse, så hjælper vi gerne.

Succes med Livet Familien er et trygt fællesskab, hvor vi behandler hinanden ordentligt. Det vil sige at vi altid har en positiv, sød og rar omgangstone på platformen. Vi er forskellige som mennesker, og det er ikke sikkert at vi er enige om alt, men derfor kan vi godt behandle hinanden ordentligt.

Det er meget vigtigt for os at Succes med Livet er et trygt fællesskab. Derfor er vi meget konsekvente omkring negativitet og utryghed. Hvis vores regler om at være sød og rar overtrædes, så kan man ikke længere være medlem.

Ja, du kan nemt få en ny adgangskode.

Der er mange steder vi skal huske adgangskoder og vi kan nemt komme til at glemme hvilke adgangskoder vi bruger hvor. 🙂

Derfor er det også nemt at ændre din adgangskode til Succes med Livet Platformen.

Klik på “Login” øverst til højre på skærmen og vælg “Glemt din adgangskode?”. Indtast din emailadresse og klik på knappen “Få tilsendt redet link”. Så modtager du en email med en vejledning til hvordan du ændrer din adgangskode.

Når du vælger en ny adgangskode, så er det en god ide at bruge både store og små bogstaver, samt tal og specialtegn. Systemet vil foreslå en avanceret adgangskode, men den kan du bare overskrive med den adgangskode du ønsker at bruge.

Husk at du er fantastisk som den du er og nyd at være dig

I dag er en god dag dag
Vi ønsker dig en dejlig dag

Få det bedste ud af din dag – hver dag

Du kan være med fra 0,- kr

Modtag Succes med Livet Nyhedsbrev

I Succes med Livet Nyhedsbrev deler vi inspiration fra vores inspirationskilder om at skabe Livskvalitet og om at være Glad, Lykkelig, Sund og Rask

Succes med Livet Nyhedsbrev udkommer, når vi har relevant nyt dog maks. 3-4 gange per måned.

Formålet med Succes med Livet Nyhedsbrev er at inspirere til Hjælp til Selvhjælp.

Du kan til enhver tid framelde dig