RAMT AF KRÆFT – HVAD NU?

RAMT AF KRÆFT – HVAD NU? - Du har flere muligheder, end du tror. En selvhjælpsbog til kræftramte og deres nærmeste.

RAMT AF KRÆFT
– HVAD NU?

DU HAR FLERE MULIGHEDER, END DU TROR

Bog, Foredrag, Workshop, Netværk om at skabe livskvalitet i en hverdag med en kræftdiagnose.

Køb bogen og deltag i et foredrag eller en workshop og bliv inspireret af en historie om at vælge livskvalitet frem for levetid.

Bliv en del af et netværk af kræftramte, hvor vi hjælper hinanden med at skabe og bevare livskvalitet i en hverdag med en kræftdiagnose.

Det handler om at bevare troen på, at det er muligt at komme godt ud på den anden side.

Bogen

Køb bogen
RAMT AF KRÆFT – HVAD NU?

Foredrag

Book eller deltag i foredraget
RAMT AF KRÆFT – HVAD NU?

Workshop

Deltag i workshoppen
RAMT AF KRÆFT – HVAD NU?

Læs bogen
RAMT AF KRÆFT
– HVAD NU?

RAMT AF KRÆFT – HVAD NU? - Du har flere muligheder, end du tror. En selvhjælpsbog til kræftramte og deres nærmeste.

RAMT AF KRÆFT – HVAD NU?
Er en selvhjælpsbog til kræftramte og deres nærmeste skrevet af mig, Bernt Lassen.

Bogen fortæller min egen rejse med en kræftdiagnose og beskriver de alternative veje jeg har fundet sammen med min kære hustru Heidi i vores søgen efter årsagen til min kræftdiagnose.

Jeg brænder for at hjælpe kræftramte og deres nærmeste med at skabe og bevare livskvalitet i en hverdag med en kræftdiagnose.

Bogens bagsidetekst

Vi havde netop skilt os af med det meste, vi ejede. 35 flyttekasser kunne rumme alt, vi havde tilbage af jordisk gods, og vi planlagde et nyt kapitel i vores tilværelse sammen, hvor vi skulle bo i et hjem på hjul, da jeg fik beskeden:

Jeg havde kræft.

Jeg tror på, at der er noget at lære af alle de udfordringer, vi støder på i vores liv, så jeg satte mig for at undersøge, hvad min krop forsøgte at fortælle mig. Det blev en lang rejse, der gav mig en masse viden om både alternative og traditionelle behandlinger og måder at styrke kroppen på.

Svarene på mine mange spørgsmål har jeg samlet i bogen her, så du kan skyde genvej og blive klogere på livet med en kræftdiagnose.

Med bogen vil jeg ikke fortælle dig, hvad du bør gøre i samme situation, men blot dele mine erfaringer, så du selv kan vælge din egen vej på et oplyst grundlag.

Med bogen får du også mulighed for at blive en del af et fællesskab, hvor vi støtter hinanden og deler vores oplevelser som kræftramte.

For mig er livskvaliteten vigtigere end hvor længe jeg kan være her.

Vi tror på at det giver bedre mening at finde og behandle årsagen til en kræftdiagnose frem for at behandle symptomerne.

Jeg håber at jeg kan være med til at inspirere dig til at komme bedst muligt og hurtigst muligt igennem din eller en af dine nærmestes kræftdiagnose. 

Køb en signeret udgave af bogen
RAMT AF KRÆFT
– HVAD NU?

Du kan købe bogen “RAMT AF KRÆFT – HVAD NU?” der hvor du normalt køber dine bøger.

Du kan også købe bogen her og få bogen tilsendt fragtfrit.

Hvis du ønsker bogen signeret kan du skrive en bemærkning på betalingssiden, om hvad du ønsker at få skrevet i bogen.

Hvis du ønsker at give bogen som gave, kan du angive en anden leveringsadresse på betalingssiden.

Bogen kan også købes, lånes  eller streames som E-bog så du kan læse bogen på din mobiltelefon, tablet eller computer.

Når du køber bogen
RAMT AF KRÆFT
– HVAD NU?
her på siden, køber du bogen direkte hos forfatteren Bernt Lassen, og får følgende med i prisen:

 • Mulighed for et signeret eksemplar af bogen RAMT AF KRÆFT – HVAD NU? med en hilsen fra bogens forfatter Bernt Lassen.
 • Fragtfri levering af bogen til din adresse.
 • Adgang til en RAMT AF KRÆFT – HVAD NU? gruppe på Succes med Livet, hvor du kan stille spørgsmål om bogen. Gruppen indeholder også et arbejdsark, der er tilknyttet bogen og indeholder en struktureret gennemgang af de punkter, der har hjulpet Bernt Lassen, med at skabe livskvalitet og håndtere sin kræftdiagnose.

Køb din bog her

Bogen kan købes som paperback og e-bog.

-
+

Bogens forord

Mit navn er Bernt, og jeg er født i 1966. Jeg er gift med Heidi, far til tre dejlige børn og bedstefar til fire dejlige børnebørn. Heidi, min dejlige kvinde, kæreste, hustru og soulmate er en meget stor del af min rejse, så når jeg skriver “vi”, mener jeg Heidi og mig.

Jeg er midt i livet og har en masse at leve for. Min krop har altid gjort, hvad jeg har bedt den om, ja det har nærmest været sådan, at hvis jeg har bedt min krop om at springe, så har den spurgt “hvor højt”. Jeg har på den anden side ikke altid lyttet til min krop, og har flere gange haft tilgangen, at hvis det gør ondt, så skal det bare arbejdes væk. Med andre ord, så har jeg aldrig rigtig lyttet til min krops signaler, når den har forsøgt at fortælle mig noget.

Efter min kræftdiagnose har jeg fået en lidt anden holdning til min krop. Et måske mere ydmygt og respektfuldt forhold til min krop. Jeg kan nu se, at når min krop gerne vil følge mig i alt hvad jeg har lyst til, så skal jeg også respektere min krop og give min krop de bedst mulige betingelser for, at kunne følge mig.

Min kræftdiagnose har stillet mig overfor nogle valg, som ville betyde, at der ville være en risiko for, at min krop ville miste nogle af sine egenskaber. Lige nu har jeg valget og jeg har valgt at have tillid til, at min krop vil følge mig i alt, hvad jeg gerne vil. Derfor har jeg sat mig for at give min krop de allerbedste betingelser for at helbrede sig selv, så min krop og jeg får den bedste tid sammen resten af min tid her på jorden. Hvis kroppen giver op fordi jeg har været for hård ved den, så er det ok, men indtil da så viser jeg respekt og så giver vi den gas sammen, indtil vi ikke kan mere og så tager vi den derfra.

Jeg elsker min krop for alt hvad den er og jeg er klar til at lytte og gøre hvad der skal til for at min krop og jeg får mange år sammen med familien, hvis det er det der er meningen.

Som du vil opleve når du læser denne bog, så har jeg en spirituel tilgang til livet. Det er ikke på nogen måde en religiøs tilgang til livet, men mere en tilgang, hvor vi alle er en del af en helhed og derfor skal behandle os selv, hinanden og vores omgivelser ordentligt, fordi vi er alle en del af det hele. 

Du vil måske opleve noget af det jeg skriver en smule provokerende, men jeg kan love dig, at jeg har skrevet det i bedste mening og overbevisning om, at hvis vi behandler os selv, hinanden og vores omgivelser med respekt, så er det meget sjovere at være her.

Jeg ønsker dig god læselyst og håber at oplysningerne her i bogen kan hjælpe dig med din rejse i livet.

Husk at du er fantastisk som den du er og nyd at være dig.

I dag er en god dag – Vi ønsker dig en dejlig dag

Deltag i foredraget
RAMT AF KRÆFT
– HVAD NU?

Foredraget RAMT AF KRÆFT – HVAD NU? er et foredrag med udgangspunkt i Bernt Lassens rejse med hans kræftdiagnose.

Foredraget har fokus på Bernts historie om at sige nej tak til operation i forbindelse med en kræftdiagnose og i stedet have fokus på livskvalitet. Bernt fortæller sin historie og fortæller om den rejse i livet som kræftdiagnosen har sendt Bernt og hans familie og venner ud på.

Bernt kommer omkring konkrete emner fra hans bog RAMT AF KRÆFT – HVAD NU?, der kan implementeres i enhver hverdag og give livskvalitet i livet med en kræftdiagnose. 

Du går fra foredraget med

 • Inspiration til hvad man kan gøre, hvis man pludselig står i en situation, hvor en kræftdiagnose er en realitet.
 • Konkrete redskaber der kan hjælpe med at tage de rigtige beslutninger i en svær situation.
 • Motivation til at tro på at det er muligt at leve et liv med livskvalitet i en hverdag med en kræftdiagnose.

Book foredraget
RAMT AF KRÆFT
– HVAD NU?

Er du en del af en organisation eller et netværk der mangler et indlæg til et arrangement, så kontakt os og lav en aftale.

Foredraget varer ca. 1 – 2 timer afhængig af behov og sammenhæng med et eventuelt andet arrangement.

Specialpris til velgørende foreninger og formål

Deltag i workshoppen RAMT AF KRÆFT – HVAD NU?

Workshoppen RAMT AF KRÆFT – HVAD NU? er en workshop på 3-4 timer, hvor du lærer at bruge Åndedræt, Meditation og Budwig-protokollen til selvhealing.

Workshoppen består af både teori og praktiske øvelser.
Deltagerantal er maks 15-20 personer for at alle får mest muligt ud af workshoppen.

Du kommer hjem med konkrete redskaber du kan bruge i din hverdag, til at hjælpe dig med at komme på den anden side af din kræftdiagnose.

Redskaber du lærer at bruge i workshoppen er nemme at bruge og kan bruges af alle.

Vi planlægger løbende workshops. Hvis du kan samle en gruppe i nærheden af dig, så laver vi gerne en workshop i dit lokalområde.

Klik på knappen og få mere at vide om RAMT AF KRÆFT – HVAD NU? workshoppen.

Bliv en del af netværket RAMT AF KRÆFT – HVAD NU?

Netværket RAMT AF KRÆFT – HVAD NU? er et netværk, hvor vi hjælper hinanden med at skabe og bevare livskvalitet i en hverdag med en kræftdiagnose.

I netværket mødes vi og deler vores erfaringer og støtter hinanden i livet med en kræftdiagnose.

Det kan være ensomt at leve med en kræftdiagnose.
Det er meget værdifuldt, at kunne tale med nogen, der har en kræftdiagnose helt tæt inde på livet.

Vi mødes både online og fysisk når det er muligt.
Har du brug for hjælp til det tekniske eller til transport, så finder vi ud af det.

Netværket tager udgangspunkt i de principper der beskrives i bogen RAMT AF KRÆFT – HVAD NU? og faciliteres af Bernt, der er forfatter til bogen.

Klik på knappen og få mere at vide om RAMT AF KRÆFT – HVAD NU? Netværket.

Husk at du er fantastisk som den du er og nyd at være dig

I dag er en god dag
Vi ønsker dig en dejlig dag

Få det bedste ud af din dag – hver dag

Du kan være med fra 0,- kr

Komentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 1. Virkelig god, ærlig og barsk læsning!!
  Men når bogen er skrevet med et smil, så er det virkelig spændende og meget oplysende omkring et emne som jeg slet ikke kendte alternativer til, tak for en fremragende bog Bernt!

 2. Boganmeldelse af Mai Nielsen
  RAMT AF KRÆFT – HVAD NU? af Bernt Lassen
  Bogen er en hudløs ærlig fortælling om Bernts håndtering af diagnosen Analcancer. Fra forskellige tilbud om konventionel behandling, som hen ad vejen bliver fravalgt og til en lang rejse med alternative tiltag med Budwig protokollen, kostændringer, kosttilskud, heilpraktik, udrensning af giftstoffer, holistisk tandlægebehandling, åndedrætstræning, motion, god søvn, healing, lydterapi, hydrogenberiget vand, cannabis og ikke mindst et positivt syn på livet, som Bernt elsker så højt.
  Det er også en meget personlig skildring af livet med en kræftdiagnose sammen med hustruen Heidi, som har stået ved Bernt i hele forløbet. Livet med børn, børnebørn og forældre og deres accept af valg og fravalg. Bernt vælger at årsagsbehandle i stedet for at symptombehandle. Bernt mener, at finder man de følelsesmæssige årsager til sygdommen og giver kroppen de rigtige betingelser, kan man komme rigtig langt.
  For Bernt og Heidi er god livskvalitet vigtigere end livslængde.
  Bogen er en rigtig god guide til alle med en kræftdiagnose, som står med rigtig mange ubesvarede spørgsmål.
  Jeg giver mine varmeste anbefalinger til denne vigtige selvhjælpsbog, som en god inspirator, som også indeholder mange vigtige henvisninger.

 3. Ramt af kræft. Hvad nu?

  Til Bernt med tak for den fine bog, med din og Heidis fantastiske rejse frem mod Helse for krop og sind.

  Det har været en lærerig oplevelse at læse din bog.

  Jeg har egentlig altid været optaget af hvad jeg kan gøre selv for at bevare et godt helbred.

  Jeg synes din bog er en fantastisk Selvhjælpsbog.

  Den er en meget nærværende og let forståelig.
  Det er meget ligetil og inspirerende læsning.

  Den indeholder alle de oplysninger, som jeg har brug for til at blive ved med at være rask og bevare et godt liv.

  Det er et fantastisk opslagsværk, hvor jeg kan hente alle de oplysninger til gode tiltag, som kan inspirere mig til at få alt det bedste ud af hver dag.

  Jeg kan varmt anbefale den til alle, som får en kræftdiagnose.
  Den giver så meget håb om vores egen muligheder for indflydelse på vores liv.

  Tak for det.

  Kærlig hilsen fra Karen Hanne.

 4. Kære Karen Hanne

  Mange tak for din fine anmeldelse af min bog.

  Det glæder mig rigtig meget at du kan bruge bogen og det betyder meget mig for at du har taget dig tid til at sende dine tanker om bogen til mig.

  Mange tak for at du har læst bogen og mange tak for din anmeldelse.

  Kærlig hilsen Bernt

Modtag Succes med Livet Nyhedsbrev

I Succes med Livet Nyhedsbrev deler vi inspiration fra vores inspirationskilder om at skabe Livskvalitet og om at være Glad, Lykkelig, Sund og Rask

Succes med Livet Nyhedsbrev udkommer, når vi har relevant nyt dog maks. 3-4 gange per måned.

Formålet med Succes med Livet Nyhedsbrev er at inspirere til Hjælp til Selvhjælp.

Du kan til enhver tid framelde dig