RAMT AF KRÆFT – HVAD NU?

RAMT AF KRÆFT
– HVAD NU?

DU HAR FLERE MULIGHEDER, END DU TROR

En bog og et foredrag om at skabe livskvalitet i en hverdag med en kræftdiagnose.

Køb bogen eller book et foredrag og bliv inspireret af en historie om at vælge livskvalitet frem for levetid.

Det handler om at bevare troen på, at det er muligt at komme godt ud på den anden side.

RAMT AF KRÆFT – HVAD NU? - En selvhjælpsbog til kræftramte og deres pårørende

RAMT AF KRÆFT – HVAD NU? Er en selvhjælpsbog til kræftramte og deres nærmeste skrevet af mig, Bernt Lassen.

Bogen fortæller min egen rejse med en kræftdiagnose og beskriver de alternative veje jeg har fundet sammen med min kære hustru Heidi i vores søgen efter årsagen til min kræftdiagnose.

Bogens bagsidetekst

Vi havde netop skilt os af med det meste, vi ejede. 35 flyttekasser kunne rumme alt, vi havde tilbage af jordisk gods, og vi planlagde et nyt kapitel i vores tilværelse sammen, hvor vi skulle bo i et hjem på hjul, da jeg fik beskeden:

Jeg havde kræft.

Jeg tror på, at der er noget at lære af alle de udfordringer, vi støder på i vores liv, så jeg satte mig for at undersøge, hvad min krop forsøgte at fortælle mig. Det blev en lang rejse, der gav mig en masse viden om både alternative og traditionelle behandlinger og måder at styrke kroppen på.

Svarene på mine mange spørgsmål har jeg samlet i bogen her, så du kan skyde genvej og blive klogere på livet med en kræftdiagnose.

Med bogen vil jeg ikke fortælle dig, hvad du bør gøre i samme situation, men blot dele mine erfaringer, så du selv kan vælge din egen vej på et oplyst grundlag.

Med bogen får du også mulighed for at blive en del af et fællesskab, hvor vi støtter hinanden og deler vores oplevelser som kræftramte.

For mig er livskvaliteten vigtigere end hvor længe jeg kan være her.

Vi tror på at det giver bedre mening at finde og behandle årsagen til en kræftdiagnose frem for at behandle symptomerne.

Jeg håber at jeg kan være med til at inspirere dig til at komme bedst muligt og hurtigst muligt igennem din eller en af dine nærmestes kræftdiagnose. 

Køb en signeret udgave af bogen
RAMT AF KRÆFT
– HVAD NU?

Du kan købe bogen “RAMT AF KRÆFT – HVAD NU?” der hvor du normalt køber dine bøger.

Du kan også købe bogen her og få bogen tilsendt fragtfrit.

Hvis du ønsker bogen signeret kan du skrive en bemærkning på betalingssiden, med hvad du ønsker at få skrevet i bogen.

Hvis du ønsker at give bogen som gave kan du angive en anden leveringsadresse på betalingssiden.

Når du køber bogen
RAMT AF KRÆFT
– HVAD NU?
her på siden, køber du bogen direkte hos forfatteren Bernt Lassen, og får følgende med i prisen:

 • Mulighed for et signeret eksemplar af bogen RAMT AF KRÆFT – HVAD NU? med en hilsen fra bogens forfatter Bernt Lassen.
 • Fragtfri levering af bogen til din adresse.
 • Adgang til en gruppe på Succes med Livet, hvor du kan stille spørgsmål om bogen.
 • Adgang til online kurset RAMT AF KRÆFT – HVAD NU? der er tilknyttet bogen og indeholder en struktureret gennemgang af de punkter, der har hjulpet Bernt Lassen, med at skabe livskvalitet og håndtere sin kræftdiagnose.

Køb din bog her

-
+

Bogens forord

Mit navn er Bernt, og jeg er født i 1966. Jeg er gift med Heidi, far til tre dejlige børn og bedstefar til fire dejlige børnebørn. Heidi, min dejlige kvinde, kæreste, hustru og soulmate er en meget stor del af min rejse, så når jeg skriver “vi”, mener jeg Heidi og mig.

Jeg er midt i livet og har en masse at leve for. Min krop har altid gjort, hvad jeg har bedt den om, ja det har nærmest været sådan, at hvis jeg har bedt min krop om at springe, så har den spurgt “hvor højt”. Jeg har på den anden side ikke altid lyttet til min krop, og har flere gange haft tilgangen, at hvis det gør ondt, så skal det bare arbejdes væk. Med andre ord, så har jeg aldrig rigtig lyttet til min krops signaler, når den har forsøgt at fortælle mig noget.

Efter min kræftdiagnose har jeg fået en lidt anden holdning til min krop. Et måske mere ydmygt og respektfuldt forhold til min krop. Jeg kan nu se, at når min krop gerne vil følge mig i alt hvad jeg har lyst til, så skal jeg også respektere min krop og give min krop de bedst mulige betingelser for, at kunne følge mig.

Min kræftdiagnose har stillet mig overfor nogle valg, som ville betyde, at der ville være en risiko for, at min krop ville miste nogle af sine egenskaber. Lige nu har jeg valget og jeg har valgt at have tillid til, at min krop vil følge mig i alt, hvad jeg gerne vil. Derfor har jeg sat mig for at give min krop de allerbedste betingelser for at helbrede sig selv, så min krop og jeg får den bedste tid sammen resten af min tid her på jorden. Hvis kroppen giver op fordi jeg har været for hård ved den, så er det ok, men indtil da så viser jeg respekt og så giver vi den gas sammen, indtil vi ikke kan mere og så tager vi den derfra.

Jeg elsker min krop for alt hvad den er og jeg er klar til at lytte og gøre hvad der skal til for at min krop og jeg får mange år sammen med familien, hvis det er det der er meningen.

Som du vil opleve når du læser denne bog, så har jeg en spirituel tilgang til livet. Det er ikke på nogen måde en religiøs tilgang til livet, men mere en tilgang, hvor vi alle er en del af en helhed og derfor skal behandle os selv, hinanden og vores omgivelser ordentligt, fordi vi er alle en del af det hele. 

Du vil måske opleve noget af det jeg skriver en smule provokerende, men jeg kan love dig, at jeg har skrevet det i bedste mening og overbevisning om, at hvis vi behandler os selv, hinanden og vores omgivelser med respekt, så er det meget sjovere at være her.

Jeg ønsker dig god læselyst og håber at oplysningerne her i bogen kan hjælpe dig med din rejse i livet.

Husk at du er fantastisk som den du er og nyd at være dig.

I dag er en god dag – Vi ønsker dig en dejlig dag

Book foredraget RAMT AF KRÆFT – HVAD NU?

Foredraget RAMT AF KRÆFT – HVAD NU? er et foredrag med udgangspunkt i Bernt Lassens rejse med hans kræftdiagnose. Foredraget varer ca. 1 – 2 timer afhængig af behov og sammenhæng med et eventuelt andet arrangement.

Foredraget har fokus på Bernt Lassens historie om at sige nej tak til operation i forbindelse med en kræftdiagnose og i stedet have fokus på livskvalitet. Bernt fortæller sin historie og fortæller om den rejse i livet som kræftdiagnosen har sendt Bernt og hans familie og venner ud på.

Bernt kommer omkring konkrete emner fra hans bog RAMT AF KRÆFT – HVAD NU?, der kan implementeres i enhver hverdag og give livskvalitet i livet med en kræftdiagnose. 

Det får deltagerne med hjem

 • Inspiration til hvad man kan gøre, hvis man pludselig står i en situation, hvor en kræftdiagnose er en realitet.
 • Konkrete redskaber der kan hjælpe med at tage de rigtige beslutninger i en svær situation.
 • Motivation til at tro på at det er muligt at leve et liv med livskvalitet i en hverdag med en kræftdiagnose.

Specialpris til velgørende foreninger og formål

Husk at du er fantastisk som den du er og nyd at være dig

I dag er en god dag
Vi ønsker dig en dejlig dag

Få det bedste ud af din dag – hver dag

Du kan være med fra 0,- kr

Komentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 1. Virkelig god, ærlig og barsk læsning!!
  Men når bogen er skrevet med et smil, så er det virkelig spændende og meget oplysende omkring et emne som jeg slet ikke kendte alternativer til, tak for en fremragende bog Bernt!

 2. Kære Michael
  Mange tak for din kommentar.
  Det glæder mig meget at du kan bruge bogen.
  Bedste hilsner
  Bernt

 3. Boganmeldelse af Mai Nielsen
  RAMT AF KRÆFT – HVAD NU? af Bernt Lassen
  Bogen er en hudløs ærlig fortælling om Bernts håndtering af diagnosen Analcancer. Fra forskellige tilbud om konventionel behandling, som hen ad vejen bliver fravalgt og til en lang rejse med alternative tiltag med Budwig protokollen, kostændringer, kosttilskud, heilpraktik, udrensning af giftstoffer, holistisk tandlægebehandling, åndedrætstræning, motion, god søvn, healing, lydterapi, hydrogenberiget vand, cannabis og ikke mindst et positivt syn på livet, som Bernt elsker så højt.
  Det er også en meget personlig skildring af livet med en kræftdiagnose sammen med hustruen Heidi, som har stået ved Bernt i hele forløbet. Livet med børn, børnebørn og forældre og deres accept af valg og fravalg. Bernt vælger at årsagsbehandle i stedet for at symptombehandle. Bernt mener, at finder man de følelsesmæssige årsager til sygdommen og giver kroppen de rigtige betingelser, kan man komme rigtig langt.
  For Bernt og Heidi er god livskvalitet vigtigere end livslængde.
  Bogen er en rigtig god guide til alle med en kræftdiagnose, som står med rigtig mange ubesvarede spørgsmål.
  Jeg giver mine varmeste anbefalinger til denne vigtige selvhjælpsbog, som en god inspirator, som også indeholder mange vigtige henvisninger.

 4. Kære Mai
  Mange tak for din boganmeldelse.
  Det glæder mig meget at du giver bogen så fine ord med på vejen.
  Bedste hilsner
  Bernt