fbpx

Food Revolution Network

Food Revolution Network - John & Ocean Robbins

Food Revolution Network er et fælleskab der sigter mod at styrke enkeltpersoner, opbygge samfund og transformere fødevaresystemer til støtte for sunde mennesker og en sund planet.

Netværket har mere end 500.000 medlemmer og et samarbejde med mange af de førende fødevarevolutionære ledere i vores tid.

Mød John & Ocean Robbins

Food Revolution Network er stiftet af John og Ocean Robbins med formålet at sikre sund, etisk og bæredygtig mad til alle.

John Robbins

John Robbins har igennem 30 år udgivet bøger om sund kost og sund levevis inklusive blockbuster-bestselleren “Diet for a new america”. Netop denne bog har solgt millioner af eksemplarer og er blevet oversat til mere end 30 sprog.

John har lavet hundreder af lokale og nationale radio- og tv-optrædener, personligt talt med hundreder af tusinder af mennesker.

John har grundlagt organisationen EarthSave International. Og han har modtaget snesevis af priser for sit arbejde på vegne af sunde mennesker og en sund planet.

John driver i fællesskab med sin søn Ocean, Food Revolution Network.

Ocean Robbins

Ocean Robbins blev født i en bjælkehytte bygget af sine forældre og voksede op med at spise mad, som de dyrkede sammen.

16 år gammel grundlagde han en organisation kaldet YES! (Youth for Environmental Sanity). En organisation som han var leder af i de næste 20 år.

Ocean har talt personligt til mere end 200.000 mennesker på skoler, konferencer og arrangementer. Han har arrangeret 100+ seminarer og samlinger for ledere fra 65+ nationer.

Ocean har rejst over hele verden for at studere, hvor kraftige indflydelse den mad, vi spiser har – ikke kun på vores helbred, men også på mennesker og økonomier overalt.

Ocean har modtaget adskillige priser inklusive den nationale Jefferson Award for fremragende public service.

Ocean er forfatter til den nationale bestseller, “31-Day Food Revolution: Heal Your Body, Feel Great, and transform Your World”

Ocean er i dag administrerende direktør for Food Revolution Network.

Food Revolution Summit

Food Revolution Network arrangerer i 2020 det 9. årlige Food Revolution Summit. Du har mulighed for at følge og lære af 25 af verdens dygtigste ernæringsspecialister helt gratis.

Følg Food Revolution Network

Klik her og læs meget mere om Food Revolution Network på deres hjemmeside

Klik her og følg Food Revolution Network på Facebook

Relaterede artikler

Komentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.