fbpx

HeartMath

HeartMath-Experience

HeartMath er en organisation i USA der forsker i kommunikationen mellem menneskets hjerte og hjerne. HeartMath er baseret på 26 års forskning.

Ved at skabe balance i kommunikationen mellem hjerte og hjerne opnås en forbedret evne til at fokusere, en bedre evne til at slappe af og sove samt et fald i angst, depression og træthed.

Studier med over 11.500 deltagere har vist forbedringer i mentale og følelsesmæssige tilstande efter bare 6-9 ugers brug af HeartMath principer.

Blandt deltagerne fandt man blandt andet positiv effekt på følgende områder

  • Evnen til at fokusere forbedret med 24%
  • Søvn forbedret med 30%
  • Evnen til at slappe af forbedret med 38%
  • Angst faldet med 46%
  • Træthed faldet med 48%
  • Depression faldet med 56%

HeartMath – Inner Balance

HeartMath – Inner Balance er et redskab der hjælper dig med at finde ro ved at give slip på stress, finde balance og opbygge modstandsdygtighed.

Redskabet benyttes sammen med din smartphone eller tablet. Inner Balance registrerer din hjerterytme og guider dig til at skabe ro og balance i din hjerterytme.

Inner Balance redskabet er et rigtigt godt værktøj at bruge sammen med meditation. Det hjælper med at holde fokus og du kan måle dit fokus og efterfølgende se en registrering af forløbet.

The HeartMath Experience

HeartMath har lavet et forløb på 90 minutter med nogle videoer, hvor du kan afprøve teknikken.

Forløbet indeholder en gennemgang og forklaring af teknologien. Og så har du mulighed for at blive guidet igennem teknikken. Klik på knappen herunder for at prøve forløbet der i perioder er gratis at prøve.

HeartMath info

Besøg HeartMaths hjemmeside og bliv klogere på hvad balancen i kommunikationen mellem hjerte og hjerne betyder for os mennesker.


Glad og Lykkelig hver dag
Få det bedste ud af din dag

Relaterede artikler

Komentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.