Workshops

Succes med Livet - Workshops

Succes med Livets Workshops er designet til at hjælpe dig med at skabe Livskvalitet og være Glad, Lykkelig, Sund og Rask.

De enkelte workshops er designet med et bestemt fokus. Derfor er varigheden også forskellig. Nogle er på nogle timer og andre er over flere dage med ophold og forplejning.

Nogle workshops er en naturlig forlængelse af Succes med Livets Online kurser.

Du vælger selv om du starter med vores workshops eller med vores Online kurser.

Opbygningen af vores Workshops og Online kurser sikrer, at du har udbytte med hjem og kan arbejde videre i dit eget tempo.

Vores samarbejdspartnere er med til at gøre vores workshops til en helt speciel oplevelse. Det er vigtigt for os, at vores samarbejdspartnere har fokus på, at vores deltagere har den bedst mulige oplevelse.

Når det gælder lokaler og forplejning er vi meget opmærksomme på at kvaliteten er i top. Vores deltagere skal have den bedst mulige oplevelse med hjem.

Træk vejret og nyd livet - Workshop

I Træk vejret og nyd livet – Workshoppen har vi fokus på at bruge vores åndedræt rigtigt.

I en travl hverdag bliver vores vejrtrækning ofte hurtig og kort, hvilke sætter vores krop i en stress tilstand.

Med nogle helt enkle øvelser kan vi bruge vores åndedræt til at kontrollere kroppens tilstand.

Vi kan bruge åndedrættet til at skabe energi og kvikke op, når vi er trætte. Vi kan bruge åndedrættet til at skabe fokus når vi skal koncentrere os om noget. Og vi kan bruge åndedrættet til at få kroppen og sindet til at falde til ro, når vi har brug for at slappe af og sove.

Åndedrættet er den eneste livsvigtige kropsfunktion som både kører helt automatisk og som vi kan vælge at kontrolle. Gennem åndedrættet kan vi også kontrollere andre livsvigtige kropsfunktioner som feks. hjerterytme og ph-værdi.

At trække vejret er det første vi gør når vi kommer her til livet på jorden og det sidste vi gør inden vi tager herfra. 

I denne workshop får du både teori og praktiske øvelser du kan bruge i din hverdag.

Besøg vores kalender for at finde den næste “Træk Vejret og nyd livet – Workshop”. Eller læs nedenfor hvordan vi sammen kan arrangere en workshop i dit lokalområde.

Nemt i gang med meditation - Workshop

Nemt i gang med meditation – Workshoppen har fokus på at bruge meditation til at skabe ro og overblik i vores hverdag.

Meditation er et redskab der er tilgængeligt for os alle og i denne workshop lærer du, at benytte meditation aktivt i din hverdag.

Mange oplever at når de starter dagen med en meditation, så er det som om at alt går nemmere. Når vi går til dagen med en positiv indstilling, så viser dagen sig ofte også fra den positive side.

Og når dagen afsluttes med meditation, så oplever mange en bedre søvn, fordi meditationen hjælper med at finde ro og give slip på bekymringer. Det er en enkel og nem måde at opnå en bedre søvn og mere energi dagen efter.

Nogle oplever meditation som noget mærkeligt og noget de ikke er i stand til. Men meditation er for alle og kan praktiseres af alle. Det handler i al sin enkelthed om at lukke øjnene og være stille med sig selv, så sker magien.

Workshoppen starter med teori omkring meditation og derefter lærer du forskellige meditationsteknikker. Du lærer teknikker, der kan bruges på alle tider af døgnet. Teknikker der giver dig gode forudsætninger for at bruge meditation som et redskab i din hverdag.

Denne workshop kræver ingen forudgående kendskab til meditation.

Besøg vores kalender for at finde den næste “Nemt i gang med meditation – Workshop”. Eller læs nedenfor hvordan vi sammen kan arrangere en workshop i dit lokalområde.

I dag er en god dag - Workshop

I dag er en god dag – Workshoppen, er baseret en idé om at hvis man starter og slutter sin dag på en positiv måde så er det nemmere at holde en god energi og et godt overblik hele dagen.

I workshoppen arbejdes med principper og redskaber til at skabe en god dag, herunder åndedrætsteknikker og meditationsteknikker, der kan benyttes i dagligdagen efterfølgende.

I forbindelse med workshoppen “I dag er en god dag” får deltagerne adgang til online kurset “I dag er en god dag”. Det giver deltagerne videoer og lydfiler med hjem, der gør det nemt at fortsætte med de øvelser der benyttes på workshoppen.

Besøg vores kalender for at finde den næste “I dag er en god dag – Workshop”. Eller læs nedenfor hvordan vi sammen kan arrangere en workshop i dit lokalområde.

Workshops i dit lokalområde

Kan du samle minimum 10 personer, så kommer vi gerne til dit lokalområde og afholder workshops.

Har du adgang til lokaler, der kan benyttes til en workshop, så benytter vi gerne dem. Alternativt finder vi nogle lokaler tæt på dit lokalområde.

Workshops - Succes med Livet

Workshops for alle

Workshops og kurser fra Succes med Livet er for alle og kræver ingen forudsætninger.

Kontakt os og få vejledning i hvilke kurser der passer til dig netop nu.

Klik her og send en email eller giv os et kald.

Husk at du er fantastisk som den du er og nyd at være dig

I dag er en god dag
Vi ønsker dig en dejlig dag

Modtag Succes med Livet Nyhedsbrev

I Succes med Livet Nyhedsbrev deler vi inspiration fra vores inspirationskilder om at skabe Livskvalitet og om at være Glad, Lykkelig, Sund og Rask

Succes med Livet Nyhedsbrev udkommer, når vi har relevant nyt dog maks. 3-4 gange per måned.

Formålet med Succes med Livet Nyhedsbrev er at inspirere til Hjælp til Selvhjælp.

Du kan til enhver tid framelde dig