fbpx

Abraham-Hicks

Abraham-Hicks Publications - Esther & Jerry Hicks

Abraham Hicks og Esther & Jerry Hicks er inspirerende forfattere og talere fra USA. De har skrevet en del bøger og flere af bøgerne er skrevet med inspiration fra Abraham som Esther har en speciel forbindelse til.

Esther & Jerry Hicks (& Abrahams) bøger handler alle om “The law of attraktion” – “Lov om tiltrækning”. En overbevisning om at vi alle er herre over vores egen virkelighed og at vi er hvad vi tænker.

Esther & Jerry Hicks har siden 1987 afholdt foredrag og workshops i mange byer hvert år. Nogle af deres foredrag og workshops foregår på cruises og rigtig mange mennesker følger deres budskab.

Hvad eller hvem er Abraham Hicks

Det kan være svært at forklare hvad Abraham Hicks er og hvordan det virker.

Abraham fortæller gennem Ester, at hver gang vi føler øjeblikke med stor kærlighed, opstemthed, glæde og lykke så er det energien fra kilden. Vi er alle en del af kilden og det er Abraham også.

Abraham beskriver også dem selv som “en gruppe bevidsthed fra en ikke fysisk-dimension”. Abraham omtaler sig selv i flertal og fortæller at de er en del af det vi alle er. Vi er alle en del af en helhed og Abraham er en del af denne helhed.

Esther sætter sig i en tilstand af ro der giver Abraham mulighed for at kommunikere budskaber gennem Esther. Esther kan så videreformidle budskabet fra den tilstand.

Esther udtaler selv at den tilstand hun er i når hun formidler Abraham, er en tilstand af ubetinget kærlighed.

Forbindelsen som Esther har med Abraham kan måske også kaldes for intuition eller inspiration.

Navnet Abraham Hicks er sammensat af en inspiration som Esther har fået og så Esther & Jerrys efternavn.

Bliv inspireret

Det er et meget rent og kærligt budskab som varmt kan anbefales at lytte til.

Der er utrolig meget inspiration at hente hos Esther & Jerry Hicks og Abraham. Deres budskaber findes i bøger og på lyd og video på Youtube.

Jerry Hicks døde i 2011 og siden har Esther Hicks forsat med at formidle Abraham og deres budskab.

Lousie Hay har kaldt Abraham “some of the best teachers on the planet today” – “nogle af de bedste undervisere / lærere på vores planet i dag”

Dr. Wayne Dyer har kaldt Abraham “the great Masters of the Universe” – “Universets store mestre”

Besøg nedenstående links for at lære mere om og følge Esther & Jerry Hicks og Abraham.

Succes med Livets redskaber bygger på de samme budskaber. Du bestemmer selv din virkelighed. Tanker skaber ting.

Hvis du er medlem af Succes med Livet, har købt et af vores online kurser eller har deltaget på et af vores foredrag eller workshops så vil du kunne genkende nogle af budskaberne fra Esther & Jerry Hicks og Abraham. De er en stor inspirationskilde for os.

Få det bedste ud af din dag – Skab det liv du drømmer om

Relaterede artikler

Komentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.