Budwig Center

Budwig Center

Budwig Center i Malaga, Spanien har igennem næsten 20 år hjulpet mange mennesker med at håndtere cancer med udgangspunkt i Budwig Protokollen.

På Budwig Center benyttes naturmedicin og alternative behandlingsformer til at håndtere cancer og andre livsstilssygdomme. Man er velkommen uanset om man har været i behandling andre steder eller om man har en diagnose der endnu ikke er behandlet.

Fra den første kontakt med Budwig Center oplever man en helt speciel atmosfære af empati og hjælpsomhed.

Den overordnede overbevisning er at kroppen kan helbrede sig selv, hvis den får de rigtige betingelser.

Lloyd Jenkins der er stifter af Budwig Center har mødt Johanna Budwig og har fået autorisation til at benytte Budwig Protokollen på Budwig Center.

Klinikken drives i dag af Lloyd Jenkins og hans datter Kathy og søn Robin, samt en række andre dygtige og meget behagelige medarbejdere. Der er en helt speciel og behagelig stemning på klinikken, der giver en følelse af at være velkommen, tryg og godt tilpas.

Ønsker du nogle af Budwig Center’s behandlinger

Vi har et tæt samarbejde med Budwig Center i Malaga. De fleste behandlinger sker på selve klinikken, men nogle undersøgelser kan laves her i Danmark. Det er f.eks. muligt at få lavet en undersøgelse af hvilke fødevarer du bør undgå og hvilke fødevarer din krop har glæde af lige nu. Det er også muligt at få en undersøgelse af hvilke vitaminer og mineraler du med fordel kan supplere med ud over din kost.

Undersøgelser i Danmark

Ønsker du at få lavet en undersøgelse, kan det ske efter aftale med os. Vi kan komme hjem til dig eller du kan komme til os. Klik her og udfyld vores kontaktformular for en aftale. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Behandlinger på klinikken i Malaga

Vi hjælper dig gerne med at planlægge dit ophold på Budwig Center. Vi har været på centeret og kender området og har erfaringer med behandlingerne.

Der er gode flyforbindelser fra Danmark og der er gode muligheder for at finde fine og billige lejligheder i gå afstand fra klinikken.

Dagligdagen på klinikken er typisk, at man møder op kl. 9.00-9.30 og bliver behandlet indtil ca kl. 13.30, hvorefter der er vegansk middagsmad for klienten og pårørende. Herefter har man resten af dagen til at nyde det dejlige område i og omkring Torremolinos.

Når man ankommer den første dag, får man udleveret forskellige madvarer, samt hørfrøolie og hytteost til at lave Budwig mixen under opholdet. Man kan også låne blender og andre redskaber til at lave Budwig mixen med.

Og efter den store middagsmad er der ofte kun behov for en let aftensmad, der kan laves i lejligheden eller købes i flere restauranter der tilbyder vegetar eller vegansk mad.

Budwig Center ligger i Torremolinos, syd for Malaga i Spanien. Torremolinos er en behagelig turistby med en dejlig sandstrand og masser af caféer, restauranter og indkøbsmuligheder. Det er billigere at leve i Spanien end i Danmark og et ophold på BudwigCenter kan nemt kombineres med en ferie.

Der tales engelsk, spansk og russisk på klinikken. Hvis du er udfordret på sproget, så hjælper vi dig gerne med oversættelse. Vi kan eventuelt tilbyde dig at rejse med til klinikken og følge dig på din rejse.

Har du spørgsmål om Budwig Center, så klik her og udfyld vores kontaktformular. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Har du været klient på Budwig Center

Har du været klient på Budwig Center kan du på Succes med Livet finde et forum, hvor du kan stille spørgsmål og dele dine erfaringer om opholdet og eventuelle udfordringer før og efter dit ophold.

Vi har har måske fået dine spørgsmål tidligere og er ofte i kontakt med personalet på klinikken og har måske netop derfor hurtigt svar på dine spørgsmål.

På Succes med Livet har vi også et fællesskab for danskere, der har været på Budwig Center eller planlægger et besøg på klinikken. Det er et værdifuldt fællesskab, hvor vi hjælper og støtter hinanden i vores proces med vores udfordringer hver især.

Bliv medlem af Succes med Livet her. Du kan være medlem helt gratis


Bliv klogere på Budwig Center

Klik her og besøg hjemmesiden hos Budwig Center i Malaga


Husk at du er fantastisk som den du er og nyd at være dig

I dag er en god dag – Få det bedste ud af din dag

Du kan være med helt gratis


Relaterede artikler

Komentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *