Nyborggaard

Nyborggaard

Nyborggaard – Danskproduceret Økologisk Hørfrøolie, Hampefrøolie og Hampeprotein

Nyborggaard er en familiedrevet økologisk landejendom i Vestjylland, der har specialiseret sig i at skabe økologisk hørfrøolie og hampefrøolie.

Det specielle ved Nyborggaards produkter er den høje kvalitet. Familien og gårdens medarbejdere står selv for alle processer fra dyrkning af afgrøderne til det færdige produkt.

Produkterne behandles nænsomt og kærligt hele vejen gennem produktionen, hvilket resulterer i et enestående slutprodukt, der kan købes i helsekostforretninger og fra gårdens egen gårdbutik og netbutik.

Nyborggaard - Kvalitet hele vejen fra jord til bord

Nyborggaard skaber spændende økologiske kvalitetsprodukter

Det er jo helt fantastisk at tænke sig at det er muligt at købe dansk dyrket og produceret økologisk hørfrøolie, hampefrøolie og hampeprotein. Og ja, der er flere produkter på hylderne. Nyborggaard forarbejder også kvalitetsprodukter af de andre afgrøder i gårdens sædskifte. Hvilket betyder at det også er muligt at købe stenkværnet mel og rapsolie fra Nyborggaard.

Produkternes kvalitet grundlægges allerede under dyrkningen. En korrekt såning, pleje og høst er afgørende for at slutproduktet har den højeste kvalitet. Forarbejdning, pakning og forsendelse sker løbende på gården, med fokus på den høje kvalitet. Så når du køber produkter fra Nyborggaard, så kan du være sikker på at få friske produkter direkte fra producenten.

Læs meget mere om Nyborggaard på deres hjemmeside.

Nyborggaard Hørfrøolie

Hørfrøolie til Budwig Protokollen

Hørfrøolie er en af hjørnestenene i Budwig Protokollen der er udviklet af Johanna Budwig.

Budwig Protokollen er en model, hvor man benytter hørfrøolie, hørfrø, honning, og kvark eller hytteost samt en primært plantebaseret kost til at hjælpe kroppen med at helbrede sig selv og styrke immunforsvaret.

Budwig Protokollen har vist sig at skabe gode resultater for mange med cancer og hjerte/kar diagnoser. Høfrøolien og proteinerne fra kvarken/hytteosten hjælper blandt andet kroppen med at skabe et iltholdigt miljø i kroppen, så nye celler har de bedste betingelser for at udvikle sig.

Succes med Livet anbefaler at bruge Nyborggaard hørfrøolie i Budwig Mix, når du vælger at leve efter Budwig Protokollen.

Specialtilbud på “Nyborggaard – Budwig Mix månedspakke”

Succes med Livet og Nyborggaard har i fællesskab udviklet en “Nyborggaard – Budwig Mix månedspakke”, der indeholder hørfrøolie, hele hørfrø og honning til en måneds forbrug.

Det eneste du skal købe derud over, er kvark eller hytteost og så er du i gang. Kvark eller hytteost skal gerne have så lav fedtprocent og så høj proteinprocent som muligt.

Når du er medlem af Succes med Livet har du mulighed for at få et rigtig godt tilbud på “Nyborggaard – Budwig Mix månedspakke”. Sammen med månedspakken får du den originale opskrift på Johanna Budwigs Budwig Mix, så du er klar til at komme igang.

Tilbudet kan benyttes af alle medlemmer af Succes med Livet. Er du endnu ikke medlem? Så klik her. Du kan være med fra 0,- kr.

Husk at du er fantastisk som den du er og nyd at være dig

I dag er en god dag dag – Vi ønsker dig en dejlig dag

Få det bedste ud af din dag – hver dag

Du kan være med fra 0,- kr

Relaterede artikler

Komentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag Succes med Livet Nyhedsbrev

I Succes med Livet Nyhedsbrev deler vi inspiration fra vores inspirationskilder om at skabe Livskvalitet og om at være Glad, Lykkelig, Sund og Rask

Succes med Livet Nyhedsbrev udkommer, når vi har relevant nyt dog maks. 3-4 gange per måned.

Formålet med Succes med Livet Nyhedsbrev er at inspirere til Hjælp til Selvhjælp.

Du kan til enhver tid framelde dig