fbpx

Johanna Budwig

Budwig-Protokollen-Johanna-Budwig-Succes-med-Livet

Johanna Budwig har igennem et langt liv forsket i menneskets ernæring og især fedtsyrernes betydning for vores fordøjelse og trivsel.

Johanna Budwig viste allerede i 1950’erne med hendes forskning en sammenhæng mellem umættet og mættet fedt i fødevarers påvirkning af iltningen af cellerne i menneskekroppen. Hendes forskning viser at sammensætningen af fedtet i kosten kan betyde, at hjertet skal bruge 4 gange så meget tid og energi på at ilte cellerne i kroppen. Det er blandt andet afhængig af om du vælger at spise en kost baseret på umættet eller mættet fedt.

Johanna Budwigs forskning gav hende 7 nobelpris nomineringer igennem hendes liv

Johanna Budwig (1908-2003) er desværre ikke blandt os længere og forlod denne verden i 2003. Men hun har efterladt meget spændende forskning. En forskning, som vi som mennesker kan have stor glæde af, hvis vi vælger at bruge den. 🙂

Budwig Protokollen

Johanna Budwig har udviklet Budwig protokollen der er et bud på en kostsammensætning, der opretholder kroppens evne til at ilte kroppens celler bedst muligt. Budwig protokollen består af en blanding af hørfrøolie og kvark eller hytteost. Blandingen af hørfrøolie og kvark spises 1-2 gange dagligt suppleret med en kost bestående primært af friske grøntsager, frugt og juicer.

Et af de vigtigste budskaber er at spise mad, der er så frisk og så tæt på kilden som muligt og så lidt forarbejdet som muligt. Man bør især undgå mad der indeholder olie og fedt, der har været meget opvarmet. Og man bør slet ikke benytte olie, der er behandlet på en måde så det har længere holdbarhed pga. modstandsdygtighed imod iltning.

Læs mere om Budwig Protokollen her


Budwig Center i Malaga, Spanien

Budwig Center i Malaga, Spanien er oprettet efter aftale med Johanna Budwig og har igennem næsten 20 år hjulpet mange mennesker med at håndtere cancer med udgangspunkt i Budwig Protokollen.

På Budwig Center benyttes naturmedicin og alternative behandlingsformer til at håndtere cancer og andre livsstilssygdomme. Man er velkommen uanset om man har været i behandling andre steder eller om man har en diagnose der endnu ikke er behandlet.

Fra den første kontakt med Budwig Center oplever man en helt speciel atmosfære af empati og hjælpsomhed.

Læs mere om Budwig Center i Malaga her


Køb Johanna Budwig’s bøger online

Johanna Budwig har udgivet en række bøger om i Olie – Protein diæten / Budwig protokollen. Bøgerne findes på tysk og engelsk. Bøgerne kan købes online ved at klikke på knappen herunder.


Mere information om Johanna Budwig

Artikel på Wikipedia om Johanna Budwig


Husk at du er fantastisk som den du er og nyd at være dig

I dag er en god dag – Få det bedste ud af din dag

Du kan være med helt gratis


Relaterede artikler

Komentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.