fbpx

Hay House – Louise Hay

Louise Hay

Hay House er stiftet af Louise Hay, der bla. er kendt for bogen “Helbred dit liv”.

Hay House har en spændende hjemmeside med meget information om, hvordan man kan løse mange af livets udfordringer.

Hay House er grundlagt af Louise Hay der blandt andet er forfatter af bogen “Helbred dit liv”

Louise Hay var et fantastisk menneske med en helt speciel evne til at røre andre mennesker. Louise Hay har skrevet flere bøger og skabt flere forskellige redskaber du kan bruge i din dagligdag.

Et af Louise Hays redskaber er affirmationer, der er positive sætning eller bekræftelse som du kan sige til dig selv for at skabe en positiv følelse eller stemning i din krop.

Nogle af affirmationerne er udgivet som kort der kan købes på deres hjemmeside. Og andre affirmationer er indtalt på lydfiler eller videoer der kan aflyttes på youtube.

Hay House har blandt andet et spændende nyhedsbrev og en webshop, hvor det er muligt at finde mange spændende bøger omkring det spirituelle arbejde. Mange forfattere der arbejder med det spirituelle område har valgt at udgive deres bøger gennem denne platform.

2 gange årligt afholdes nogle world summits. Disse summits tilbyder materiale der kan benyttes i en begrænset periode og hvis man har lyst kan man købe materialet efterfølgende.

Bliv inspireret af Hay House

Hay House
Hay House

Succes med Livets redskaber bygger på de samme budskaber. Du bestemmer selv din virkelighed. Tanker skaber ting.

Køb bøger af Louise Hay

Køb udgivelser fra Hay House

Hay House tilbyder en app til smartphones, hvor du kan lytte til alle deres lydbøger.

Hvis du er medlem af Succes med Livet, har købt et af vores online kurser eller har deltaget på et af vores foredrag eller workshops så vil du kunne genkende nogle af budskaberne fra Louise Hay og Hay House. Hun er en stor inspirationskilde for os.

Glad og Lykkelig hver dag
Få det bedste ud af din dag

Relaterede artikler

Stress

Hvad hvis stress kan bruges som en superkraft? Stress kan både være positiv og negativ. Den positive Menneskets krop er oprindeligt indrettet til at kunne…

Komentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.