Sommersolhverv

Sommersolhverv - Succes med Livet

Sommersolhverv er den længste dag på året, for os der på bor på jordens nordlige halvkugle.

Sommersolhverv er den tid på året hvor jordens nordpol er tættest på solen. Jorden roterer om solen med en hældning på ca 23,4 grader. Ved sommersolhverv er jordens nordpol tættest på solen og ved vintersolhverv er jordens sydpol tættes på solen.

Solhverv stammer fra oldnordisk og betyder “solvending”. Solhverv sker 2 gange årligt, vintersolhverv falder i december og sommersolhverv falder i juni.

Midt imellem sommersolhverv og vintersolhver falder jævndøgn, hvor dag og nat er lige lange. Forårsjævndøgn falder i marts og efterårsjævndøgn falder i september.

En mulighed for at reflektere og sætte intensionen for den kommende tid

Solhverv og jævndøgn opfattes af nogle traditioner som portaler, hvor det er muligt at skabe forandringer.

Hvis man vil bruge solhverv og jævndøgn til noget i sin personlige udvikling, så kan tidpunkterne være gode til at reflektere over, hvor i livet du er lige nu og hvor du gerne vil hen i livet. Så solhverv og jævndøgn giver mulighed for at gøre status hver 3. måned og sætte en intension for de næste 3 måneder eller længere.

Sommersolhverv på Himmelbjerget

Den 21. juni 2022 tilbyder Succes med Livet i samarbejde med Himmelbjerggaarden arrangementet “Sommersolhverv Solopgang på Himmelbjerget”.

Vi mødes på Himmelbjerggaarden kl. 3.45 og går til Himmelbjerget, hvor vi nyder en kop varm Kaffe, The eller Golden milk og nyder solopgangen. Læs mere og tilmeld dig arrangementet her


Husk at du er fantastisk som den du er og nyd at være dig

I dag er en god dag – Få det bedste ud af din dag

Du kan være med helt gratis


Relaterede artikler

Komentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *