fbpx

Golov-20

Golov-20

Har du fået kærlighedsvirussen Golov-20 ?

Golov-20 er en kærlighedsvirus. Et initiativ fra Dr. Joe Dispenza og hans stab om at sprede et budskab om kærlighed i verden.

Et budskab om sundhed, velvære og kærlighed der kan sprede sig fra person til person som en kærlighedsvirus. Den første måned er allerede 500.000 ramt af kærlighedsvirussen Golov-20.

Du finder en vejledning til spredning af Golov-20 på Dr. Joe Dispenzas Facebook side. Oversættelse af vejledningen til dansk finder du herunder.

Beskrivelse af #Golov-20 fra Dr. Joe Dispenza

Vær med til at sprede kærlighedsvirussen Golov-20

Du kan sprede kærlighedsvirussen Golov-20 ved at sende nedenstående beskeder til en du holder af. Budskabet indeholder en meditation på 15 minutter som du og modtageren af din beskeder kan finde på det medsendte link.

Send 2 beskeder

Besked 1

Kopier teksten til en sms eller en besked i messenger eller det beskedsystem du bruger og vær med til at sprede Golov-20 budskabet om kærlighed. Der er allerede over 500.000 mennesker der har fået Golov-20. 🙂

Kopier denne tekst og send den til en du elsker

Hej
Jeg vil gerne fortælle dig noget af det jeg elsker ved dig. (Det sender jeg i min næste besked)
Om et øjeblik vil jeg tage dig ind i mit hjerte, medens jeg laver en særlig meditation, fordi jeg gerne vil at du skal føle den kærlighed, jeg føler for dig. Vær åben overfor at modtage min kærlighed til dig!
Det kaldes GOLOV-20 og det er en kærlighedsvirus, der spreder sig ud over vores 3D verden og tid og rum.
Og så er det din tur til at give kærlighedsvirussen videre. Måske har de allerede fået kærlighedsvirussen, så spørg først.
Du kan sende de samme instruktioner og din private besked (lyd, video eller tekst) til en du elsker og være med til at skabe et netværk af kærlighed.
Lyt til Dr. Joe Dispenzas guidede meditation på linket herunder. https://www.facebook.com/DrJoeDispenzaOfficialNewsFanPage/videos/2481603955463136/
Jeg ønsker dig alle bivirkningerne af #GOLOV20
Du får tilbage, hvad du giver.

Besked 2

Og send så bagefter endnu en besked (lyd, video eller tekst) med det du elsker ved personen. Og du har været med til at sprede kærlighedsvirussen Golov-20 og budskabet om sundhed, velvære og kærlighed.

Musiken i meditationen hedder “Lay down in Love” og er komponeret og produceret af Barry Goldstein.

#Golov-20

Glad og lykkelig hver dag
Få det bedste ud af din dag

Relaterede artikler

Komentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.