fbpx

Dr. Joe Dispenza

Dr. Joe Dispenza

Dr. Joe Dispenza er en internationalt anerkendt underviser, forsker, virksomhedskonsulent, forfatter og foredragsholder. Han har indtil videre holdt sine foredrag i mere end 33 lande på seks kontinenter.

Som underviser og foredragsholder er han drevet af overbevisningen om, at hver af os har ubegrænsede evner. I sin letforståelige, opmuntrende og medfølende stil har han uddannet tusinder af mennesker i, hvordan man kan ændre sine tanker og foretage varige ændringer på krop og sind.

Dr. Joe Dispenza har studeret neurovidenskab, neurologi, hjernefunktion og kemi, cellulærbiologi, hukommelsesdannelse, aldring og lang levetid.

Golov-20

I april 2020 tog Dr. Joe Dispenza og hans stab inititativ til at sprede en infektion af kærlighed som de kaldte Golov-20. Årsagen var frygten der er skabt i verden af den verdensomspændende corona pandemi convid-19. Vi følger udviklingen af Golov-20 her

Spread-Love-Golov20
Spread Love Golov-20

Bøger af Joe Dispenza

Dr. Joe Dispenza har skrevet en række bøger, blandt andet bogen “Placeboeffekten” der er oversat til dansk. Den engelske titel er “You are the placebo” der blev en New York Times bestseller inden for en uge efter udgivelsen.

Power of the heart

Power of the heart er et projekt fra skaberen af “The Secret” hvor Dr. Joe Dispenza har deltaget. Læs mere om “The power of the heart” her.

The power of the heart
The power of the heart – Joe Dispenza

Film med Dr. Joe Dispenza

Dr. Joe Dispenza har sammen med andre videnskabsfolk og forskere deltaget i flere film. Herunder blandt andet “What the Bleep do we know”, Down the rabit hole” og “The power of the heart”.


Glad og Lykkelig hver dag
Få det bedste ud af din dag

Relaterede artikler

Komentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.