fbpx

Sonia Choquette

Sonia Choquette

Sonia Choquette er psykolog og forfatter til en række bøger med fokus på en spirituel tilgang til livet.

Sonia Choquette er amerikaner og verdenskendt forfatter med flere bøger på New York Times bestseller liste. Hun har skrevet en række bøger med fokus på en spirituel tilgang til livet. Hun skriver ud fra hendes erfaringer fra hendes praksis som psykolog og mentor for mange klienter. Og ikke mindst med udgangspunkt i hendes lange erfaring med kontakten til engle og spirituelle guider der startede i hendes barndom.

Bøger af Sonia Choquette

Sonia Choquette har skrevet 27 bøger der er oversat til 37 sprog. Herunder er blandt andet bøgerne “Ask Your Guides” og “Trust Your Vibes”. Nogle af bøgerne er oversat til dansk og under “Inspiration” nedenfor finder du link til en liste over hendes bøger og til hvor du kan købe bøgerne online.

Bogen “Ask Your Guides” er en introduktion til engle og spirituelle guides og er nem at læse og forstå. Bogen er oversat til dansk og hedder “Spørg dine guider”. Den danske oversættelse kan læses som e-bog på Saxo hvor den er en del af streamingtjenesten.

Sonia Choquette har selv indtalt bogen “Ask Your Guides” som lydbog, med en dejlig rolig stemme på engelsk. Lydbogen indeholder også guidede meditationer. En rigtig god oplevelse. Lydbogen er udgivet af Hay House og kan lyttes til på Hay House Audio.

Inspiration fra Sonia Choquette

Besøg Sonia Choquettes hjemmeside
En flot hjemmeside og blog på engelsk med masser af inspiration.

Køb Sonia Choquettes bøger på Saxo
Bøgerne er på engelsk, men nogle af bøgerne er oversat til dansk og nogle af bøgerne kan læses som e-bøger.

Læs indlægget “Findes der engle og spirituelle guider”

Husk at du er fantastisk som den du er og nyd at være dig

Vi ønsker dig en dejlig dag

Relaterede artikler

Komentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.