fbpx

doTERRA – Æteriske olier

doTERRA Æteriske olier-Succes med Livet

Når vi udfører saunagus benytter vi æteriske olier fra doTERRA. I nogle tilfælde benytter vi også olierne i forbindelse med meditationer.

Det er vores oplevelse at æteriske olier fra doTERRA har en meget høj kvalitet. Derudover har doTERRA et produktprogram til personlig pleje, hvor deres æteriske olier indgår.

Æteriske olier er udtrukket fra planter og har forskellige egenskaber afhængig af, hvilken plante olien er udtrukket fra. Oliernes egenskaber kan blandt andet være opkvikkende, afslappende og derudover har nogle olier anti-inflammatoriske egenskaber.

Anvendelse af æteriske olier

Æteriske olier kan anvendes både ved

  • påføring på huden
  • indtagelse opløst i vand eller mad
  • og ved fordampning i en sauna eller gennem en difuser.

Indtagelse i vand og mad

Æteriske olier kan benyttes i vand og i mad. Når olierne indtages blandet i vand og i mad kan det være for at få glæde af oliernes egenskaber eller smag.

Saunagus

Når æteriske olier benyttes til Saunagus hældes olierne sammen med vand på de varme sten i saunaovnen. Olierne fordampes på den måde sammen med vandet og giver en virkning dels gennem indånding og gennem varmens og oliernes påvirkning af huden.

doTERRA tilbyder nogle blandingsolier der er tilpasset til kroppens energicentre (Chakraer). Disse olier benytter vi blandt andet i vores meditationssaunagus.

Difuser

Æteriske olier kan også fordampes i en difuser. En difuser er en enhed der skaber kold damp af en blanding af olie/r og vand og fordeler dampen i det lokale hvor difuseren er placeret.

Når du benytter æteriske olier er det vigtigt at du sikrer dig at oliernes egenskaber ikke er skadelige for dig.

Læs mere om Æteriske- / Essentielle olier her


Køb doTERRA olier gennem Succes med Livet

Bestil doTERRA olier online

doTERRA produkter sælges online og du kan købe produkterne ved at benyttes Succes med Livets salgsside hos doTERRA. Du vælger selv om du vil oprette dig som almindelig kunde eller om du opretter dig som forhandler. Forskellen er at du som forhandler får en bedre pris og har mulighed for at tjene penge på at sælge doTERRA produkter.

Bestil doTERRA olier pr. email

Du kan også vælge at sende os en mail med oplysning om hvilke olier du ønsker at købe, dit navn og dit telefonnummer og så kan vi bestille dine olier sammen med vores månedlige bestilling hos doTERRA.

Når du køber doTERRA produkter gennem Succes med Livet kan der være en provision af dit køb som udbetales til Succes med Livet.

Relaterede artikler

Komentarer

Comments are closed.